Cactus Blossom leather feel gift pack - ExcluJess

Cactus Blossom leather feel gift pack

39,95

Verwen jezelf of een geliefde met de luxe Cactus Blossom Leather Feel Gift Pack, een verfijnd cadeaupakket met een mini diffuser en geurkaars uit onze exclusieve leather collectie. Deze set brengt de verfrissende geur van Cactus Blossom tot leven met een warme ondertoon, perfect om de sfeer van een zwoele zomeravond in huis te halen.

Deze gift pack is ideaal voor wie houdt van een subtiele mix van frisheid en warmte, verpakt in een stijlvol, compact formaat. Perfect als cadeau of als traktatie voor jezelf!

Geuren

Topnoten: Green cucumber
Hartnoten:
Cyclamen, Bloemig, Jasmijn, Lelietje-van-dalen, Rozenhout
Basisnoten:
Cederhout, Muskus

Beschikbaarheid: 500 op voorraad

Het Cactus Blossom Leather Feel Gift Pack omvat niet alleen een verfrissende diffuser, maar ook een met zorg gemaakte kaars. Creëer een levendige en rustgevende sfeer met de subtiele gloed en de verkwikkende aroma’s van cactusbloesem en leer. Het is meer dan een geschenk, het is een uitnodiging om te genieten van de perfecte balans tussen natuur en luxe.

Dit geschenkset straalt een unieke combinatie van frisheid en verfijning uit, ideaal voor elk speciaal moment. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, of simpelweg een blijk van waardering, het Cactus Blossom Leather Feel Gift Pack is een cadeau dat de ontvanger telkens weer zal herinneren aan de kracht van sereniteit en elegantie.

Schrijf je in op de wachtlijst Laat hier je e-mailadres achter.
Scroll naar boven