Vanilla & Coconut leather feel gift pack - ExcluJess

Vanilla & Coconut leather feel gift pack

39,95

Ontdek de luxe van het Vanilla & Coconut Leather Feel Gift Pack, dat een mini versie van de diffuser en kaars uit onze exclusieve leather feel collectie bevat. Deze geur creëert een warme, ronde en weelderige ambiance in je ruimte, perfect om een sfeer van ontspanning en verfijning te bevorderen.

Dit gift pack is meer dan alleen een geur; het is een ware geurbeleving die je meeneemt op een reis van luxe en sereniteit. Perfect als cadeau voor elke gelegenheid, of gewoon om jezelf te verwennen, het Vanilla & Coconut Leather Feel Gift Pack zal je elke dag herinneren aan de subtiele kracht van een uitnodigende, warme sfeer.

Geur

Topnoten: Fruitig, Kokosnoot, Citrus, Citroen, Sinaasappel
Hartnoten: Bloemig, Tuberoos, Roos
Basisnoten: Vanille, Hout, Patchouli

Beschikbaarheid: 500 op voorraad

Het Vanilla & Coconut Leather Feel Gift Pack omvat niet alleen een verfrissende diffuser, maar ook een met zorg gemaakte kaars. Creëer een levendige en rustgevende sfeer met de subtiele gloed en de verkwikkende aroma’s van vanille en kokosnoot.

Dit geschenkset straalt een unieke combinatie van zoetheid en verfijning uit, ideaal voor elk speciaal moment. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of simpelweg een blijk van waardering, het Vanilla & Coconut Leather Feel Gift Pack is een cadeau dat de ontvanger telkens weer zal herinneren aan de kracht van sereniteit en elegantie.

Schrijf je in op de wachtlijst Laat hier je e-mailadres achter.
Scroll naar boven