Frosty nights leather feel gift pack - ExcluJess

Frosty nights leather feel gift pack

39,95

Breng de magie van een sterrenhemel naar binnen met het Frosty Nights Leather Feel Gift Pack, dat een mini versie van de diffuser en kaars uit onze exclusieve leather feel collectie bevat. Deze geur nodigt je uit om de deuren naar een wereld van serene schoonheid en betovering te openen.

Dit gift pack is een ode aan de schoonheid van de nacht en de magie van samen zijn. Perfect als cadeau voor een speciaal iemand of om jezelf te verwennen, het Frosty Nights Leather Feel Gift Pack brengt de serene sfeer van een heldere nacht naar elke ruimte en zal je elke dag herinneren aan de vreugde van de momenten die we koesteren.

Geur

Topnoten: fris poederig
Hartnoten:
Bloemig, Lelietje-van-dalen, Framboos, Rozenhout, Aardbei
Basisnoten: Balsem, Cederhout, Tonka

Beschikbaarheid: 500 op voorraad

Het Frosty Nights Leather Feel Gift Pack omvat niet alleen een verfrissende diffuser, maar ook een met zorg gemaakte kaars. Creëer een betoverende en serene sfeer met de subtiele gloed en de magische aroma’s van Frosty Nights.

Dit geschenkset straalt een unieke combinatie van mysterie en verfijning uit, ideaal voor elk speciaal moment. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, of simpelweg een blijk van waardering, het Frosty Nights Leather Feel Gift Pack is een cadeau dat de ontvanger telkens weer zal herinneren aan de magie van de nacht en de vreugde van samen zijn.

Schrijf je in op de wachtlijst Laat hier je e-mailadres achter.
Scroll naar boven