Nordic Pine leather feel gift pack - ExcluJess

Nordic Pine leather feel gift pack

39,95

Ervaar de serene pracht van de natuur met het Nordic Pine Leather Feel Gift Pack, dat een mini versie van de diffuser en kaars uit onze exclusieve leather feel collectie bevat. Met Nordic Pine waan je jezelf in een weelderig dennenbos, waar de frisse geur je omringt met een gevoel van rust en helderheid.

Dit gift pack is niet alleen een luxe toevoeging aan je interieur, maar ook een ideale manier om te ontspannen en te genieten van de harmonieuze combinatie van frisse en warme geuren. Perfect voor elke gelegenheid, het Nordic Pine Leather Feel Gift Pack is een geschenk dat de ontvanger meeneemt op een geurige reis naar een rustgevende dennenboservaring.

Geur

Topnoten: Artemisia, Eucalyptus, Groen, Kruiden, Bladgroen, Munt, Den
Hartnoten: Bloemig, Honing, Jasmijn, Lelietje-van-dalen, Framboos
Basisnoten: Cederhout, Leder, Patchouli, Sandelhout, Hout

Beschikbaarheid: 500 op voorraad

Met het Nordic Pine Leather Feel Gift Pack waan je jezelf in een serene dennenbos. Dit luxe pakket omvat een verfrissende diffuser en een met zorg gemaakte kaars, perfect voor het creëren van een levendige en rustgevende sfeer. De geur van Nordic Pine is een frisse ervaring met een warme ondertoon, die je omhult en je een gevoel van rust en verbondenheid met de natuur geeft.

Dit geschenkset straalt een unieke combinatie van frisheid en verfijning uit, ideaal voor elk speciaal moment. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of simpelweg een blijk van waardering, het Nordic Pine Leather Feel Gift Pack is een cadeau dat de ontvanger telkens weer zal herinneren aan de kracht van sereniteit en de schoonheid van de natuur.

Schrijf je in op de wachtlijst Laat hier je e-mailadres achter.
Scroll naar boven